Nova Iskra nakon nepune tri godine je proglašena za nacionalnog pobednika u kategoriji Najbolji coworking prostor u Srbiji 2015. od strane Central European Startup Awards.

Central European Startup Awards predstavlja niz događaja u zemljama centralne i istočne Evrope sa ciljem prepoznavanja najboljih i najznačajnijih startapova, incijativa i pojedinca u regionu. Takmičenje se odvija u 8 kategorija – startup godine, investitor godine, cloud/data aplikacija godine, najbolji u domenu korisničkog iskustva (UX), društveni startup godine, najuticajnija žena godine, tehnološki startup godine i najbolji coworking prostor godine. Upravo u ovoj kategoriji nacionalno priznanje je osvojio Dizajn inkubator Nova Iskra, dok su u konkurenciji takođe bili InCentar i Polygon hub iz Beograda.

Zemlje učesnice u okviru kojih su tokom 2015. godine sprovedene nacionalne selekcije su Slovačka, Mađarska, Rumunija, Austrija, Slovenija, Poljska, Češka Republika, Bugarska, Hrvatska i Srbija. Inicijative i projekti iz Srbije su ove godine nominovani u šest kategorija, a u regionalnoj konkurenciji na CESAwards Srbiju će predstavljati:

 

Izvor Novaiskra.com

Pročitaj i ovo:  Kakav je model kreativni hab

By Urednik

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.