8 godina

Izjava o privatnosti

Prikupljanje informacija

Nedozvoljeni podaci i informacije o korisnicima ne prikupljaju se na ovom portalu. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave kroz kontakt formu (npr. svoju elektronsku adresu), i mini ankete. Korisnici sami odlučuju u kojoj meri žele da ostave podatke o sebi. Podaci prikupljeni kroz anketu služe isključivo da bi uredništvo portala pratilo mišljenje čitalaca i da bi imalo uvid u starosnu i profesionalnu strukturu posetilaca sajta.

Cookies / kolačići

Ovaj portal koristi kolačiće – oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije (npr kod ocenjivanja tekstova ili u anketi), i koriste se isključivo za unapređenje rada sajta. Ukoliko vaš pretraživač nije podešen za prihvatanje „kolačića“, možete ga podesiti da ih prihvata, odbija ili obaveštava o slanju svakog „kolačića“. Pročitajte našu Politiku kolačića.

Reklamiranje i privatnost

Ovaj sajt može koristiti oglasne forme ili servise za oglašavanje koje kreira Google Analytics, odnosno Google AdSense i sl za onlajn reklamiranje. Posetioci sajta mogu samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager.

Komunikacija sa posetiocima

Vaša e-adresa koju sami prijavite u njuzleter formi na ovom sajtu biće isključivo upotrebljena za slanje takvog njuzletera. Ukoliko nam kroz e-poštu ostavite svoju adresu da vam se javimo, mi ćemo vam se javiti samo tim povodom.

Promene Izjave o privatnosti

Ukoliko dođe do promene naše Izjave o privatnosti, promena će biti objavljena u ovom odeljku na ovom sajtu. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno proveravajte ovaj odeljak našeg sajta. Korišćenjem ovog sajta smatramo da se slažete sa ovom politikom privatnosti.

KreativnaSrbija.rs

Februar 2021.

Kontakt za dodatna pitanja: kreativnasrbija2020@gmail.com