2 min 3 godine

SAM akademija je novi ekskluzivni edukativni program Srpske asocijacije menadžera, namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Program je sačinjen od 8 modula kroz 20 predavanja. Predavanja su kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse koji su okrenuti budućnosti poslovanja. Svoje znanje učesnici će unapređivati kroz interaktivne sesije preko 30 istaknutnih i renomiranih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa internacionalnim iskustvom, koji rukovode najuspešnijim kompanijama u Srbiji.

Cilj SAM akademije je da polaznike osnaži u upravljanju kompanijama, ljudima i poslovnim procesima, kao i da ubrza njihov razvoj karijere u smeru savremenih i uspešnih lidera 21. veka.

U okviru prvog predavanja, polaznici SAM Akademije slušali su od istaknutih lidera kako definisati korporativnu strategiju kao i kako je primeniti u praksi i kroz operativne planove. Pored toga što su saznali koliko se često strategija menja i koji su najveći izazovi u sprovođenju strategije, polaznici će naučiti kako se meri uspešnost njenog sprovođenja, kao i to ko sve treba da bude uključen u strategiju.

Koncept SAM akademije kreirali su programski direktori, Dušan Basalo, CEO Talks and Folks i član UO SAM-a, i Nevena Stanisavljević, CEO HR World, vodeći se potrebom menadžera za praktičnim i primenljivim znanjem. Akademija je formirana tako da nudi idealni balans između lakoće formata, obima sadržaja i težine znanja koje on nosi.

Izvor: SAM
Foto Pixabay

Pročitaj i ovo:  Malta uradila nacrt nacionalne strategije za razvoj kreativnih industrija

Ostavite odgovor