3 min 3 godine

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska – Opština Foča.

Na tri festivalska stejdža publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodljiv.

Za najbolju atmosferu i povratak u dugo iščekivanu „normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na glavnoj sceni.

I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenom stejdžu u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su:  Ritam nereda – Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet.

Festivalski kamp biće otvoren 12. avgusta.

Na OK Summer stage-u kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Partyu OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stejdža zaduženi su Sinisa Tamamovic i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer Stage-a u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomic, Toni Juranović i Nebs Jack.

Pročitaj i ovo:  Mapiranje filmske industrije u BiH

Izvor OK Fest (i fotografija programa)

Fotografija A. Đerić

Ostavite odgovor