2 min 7 godina

Tema ovogodišnjeg takmičenja su održive inovacije, prijavljivanje traje do 1. septembra, a radni jezik takmičenja je engleski.

Idealni kandidati za takmičenje su startapi koji razvijaju originalna i održiva rešenja za goruća pitanja – bez sektorskih i geografskih ograničenja; imaju iskustvo i potencijal za rast; veštine i želju da postignu uspeh; poslovnu ideju koja je privukla interesovanje, ali je i dalje u ranoj fazi razvoja, kao i prototip u radnoj fazi, navedeno je u saopštenju.

Domaćim startapima i ove godine, treći put za redom, nudi se prilika da predstave svoje ideje na lokalnom takmičenju Slush i kvalifikuju se za učešće u desetodnevnom programu Slush Global Impact Achelerator (GIA) i na dvodnevnoj konferenciji Slush koji se održavaju u novembru i decembru u Helsinkiju (Finska).

Slush konferencija, jedna od najvećih te vrste u Evropi, pruža mogućnost startapima da se predstave brojnim investitorima i kompanijama, dok im Achelerator program daje priliku da unaprede svoje veštine i poslovnu ideju.

Izvor Tanjug

Pročitaj i ovo:  Startapi i pravo intelektualne svojine: zaštita nije zagarantovana

Ostavite odgovor