Nektar Grupa nudi voćarima Nectar hektar aplikaciju

Kompanija Nectar započela je proces digitalizacije poljoprivrednog lanca snabdevanja kroz kreiranje posebne aplikacije i digitalne baze podataka ‘NECTAR HEKTAR’.  Ova aplikacija koja je od 25. marta  dostupna na Google Play Store-u, ima višestruki nacionalni značaj u domenu približavanja svih prednosti koje digitalizacija donosi farmerima.

Nektar hektar nudi unapređenje komunikacije i modernizacije procesa a sve u cilju: sledljivosti sirovina na najvišem nivou, bolje kontrole dnevnika zaštite i edukacije proizvođača o primeni najsavremenijih metoda zaštite, elektronskog korišćenja dokumentacije, kao i onlajn pravovremenog savetovanje farmera od strane stručnih lica.

Aplikacija je osmišljena kao svakodnevni alat koji unapređuje rad proizvođača voća na teritoriji Republike Srbije, a posebno proizvođača koji se nalaze na teritoriji opština u okolini Nectarovih fabrika za preradu: Vladičin Han, Bačka Palanka i Arilje.

Nectar fabrike godišnje prerade 120.000 tona voća i povrća. Nectar je posvećen razvoju voćarstva, kroz zaokružen proces proizvodnje i saradnju sa 10.000 farmera kroz kooperacije, a 1.300 farmera direktno kroz i predfinansiranje u sadnicama i opremi, kažu u ovoj kompaniji.

Izvor Nectar Group

Pročitaj i ovo:  Kakva će biti trgovina u narednoj dekadi

Ostavite odgovor

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.